Robotlassen

Robotlassen

Bent u op zoek naar een professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf voor al uw laswerken? Dan bent u bij Heijco Machinebouw aan het juiste adres.

Onze lasrobot draait op volle kracht, klaar om met precisie en kwaliteit producten tot 2 meter te lassen. Uitgerust met een manipulator die 1 ton kan dragen en een vermogen van 350 ampère, bieden we geavanceerde mogelijkheden voor uw lasopdrachten. Met offline programmeren en wire touch-technologie maken we het proces efficiënt en nauwkeurig. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Offerte opvragen voor het lassen op de robot?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van robotlassen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een persoonlijk, passend advies.

Steeds meer bedrijven besteden naast de productie ook de engineering van delen van projecten en machines uit. Het liefste aan één toeleverancier. Een toeleverancier zoals Heijco Machinebouw. Maar Heijco Machinebouw doet veel meer dan alleen plaatwerk. Ook voor andere vormen van constructiewerk, laswerkzaamheden en machinebouw bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Wij zijn inmiddels enkele jaren een erg tevreden klant. Met name de korte lijntjes, daadkracht en oog voor detail zijn kenmerkend voor Heijco. Problemen worden direct opgelost en er wordt voortdurend meegedacht over mogelijke verbeteringen richting de toekomst.

VGE International B.V.

Betrouwbare en flexibele leverancier met veel technische kennis in huis. Denkt en helpt mee in oplossingen. Gemoedelijk in omgang en altijd eerlijk! Levert kwaliteit en dit stralen ze ook uit.

Soeterbroek Engineering BV

Jarenlange fijne samenwerking met Heijco Machinebouw. Goede no-nonsens werkmentaliteit waar je op kunt bouwen.

Soeterbroek Engineering BV
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews