Plaatbewerking

Plaatbewerking

Plaatbewerking is precisiewerk. Precisiewerk dat niet voor iedereen is weggelegd, maar wel voor Heijco Machinebouw. Heeft u plaatwerk dat gekant of gesneden moet worden? Wij bieden veel verschillende mogelijkheden op het gebied van plaatbewerking. U kunt ons inschakelen voor de toelevering van al uw plaatwerk. Van plaatwerk lassen tot rvs kantwerk.

Richting onze klanten zijn wij erg betrokken en geven wij graag advies over de beste en meest voordelige bewerkingsmethodes. U kunt voor plaatbewerking van diverse omvang bij ons terecht, wij bieden altijd een passende oplossing.

Plaatwerk van hoge kwaliteit

Plaatwerk kunnen wij leveren in rvs en aluminium. De ervaren vakmensen van Heijco Machinebouw beschikken over diverse technieken en kunnen verschillende bewerkingen toepassen. In onze eigen werkplaats staan goede machines, waardoor wij hoge kwaliteit kunnen leveren op het gebied van plaatbewerking.

Doordat wij enkel en alleen maar plaatwerk in rvs en aluminium bewerken en leveren, is er bij ons geen kans op contactcorrosie met staal gedurende de productieprocessen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat er geen roest kan en zal ontstaan op de door ons samengestelde producten.

Offerte voor plaatbewerking?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van plaatbewerking of zetwerk op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een persoonlijk, passend advies.

Steeds meer bedrijven besteden naast de productie ook de engineering van delen van projecten en machines uit. Het liefste aan één toeleverancier. Een toeleverancier zoals Heijco Machinebouw. Maar Heijco Machinebouw doet veel meer dan alleen plaatwerk. Ook voor andere vormen van constructiewerk, laswerkzaamheden en machinebouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Bij Heijco wordt van concept tot oplevering meegedacht over de oplossing waarvoor wij een machine ontwikkelen of de onderdelen die nodig zijn om een gebruikte machine weer aan de praat te helpen. Super!

VDZ Trading

Jarenlange fijne samenwerking met Heijco Machinebouw. Goede no-nonsens werkmentaliteit waar je op kunt bouwen.

Soeterbroek Engineering BV

Professioneel bedrijf met korte communicatielijnen. Heijco Machinebouw levert uitstekend laswerk en denkt mee in oplossingen. NJOJ werkt ruim 5 jaar heel prettig samen met Heijco, dat zegt eigenlijk al voldoende.

 

NJOJ Dutch Design BV
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews