Plaatbewerking

Plaatbewerking

Plaatbewerking is precisiewerk. Precisiewerk dat niet voor iedereen is weggelegd, maar wel voor Heijco Machinebouw. Heeft u plaatwerk dat gekant of gesneden moet worden? Wij bieden veel verschillende mogelijkheden op het gebied van plaatbewerking. U kunt ons inschakelen voor de toelevering van al uw plaatwerk. Van plaatwerk lassen tot rvs kantwerk.

Richting onze klanten zijn wij erg betrokken en geven wij graag advies over de beste en meest voordelige bewerkingsmethodes. U kunt voor plaatbewerking van diverse omvang bij ons terecht, wij bieden altijd een passende oplossing.

Plaatwerk van hoge kwaliteit

Plaatwerk kunnen wij leveren in rvs en aluminium. De ervaren vakmensen van Heijco Machinebouw beschikken over diverse technieken en kunnen verschillende bewerkingen toepassen. In onze eigen werkplaats staan goede machines, waardoor wij hoge kwaliteit kunnen leveren op het gebied van plaatbewerking.

Doordat wij enkel en alleen maar plaatwerk in rvs en aluminium bewerken en leveren, is er bij ons geen kans op contactcorrosie met staal gedurende de productieprocessen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat er geen roest kan en zal ontstaan op de door ons samengestelde producten.

Offerte voor plaatbewerking?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van plaatbewerking of zetwerk op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een persoonlijk, passend advies.

Steeds meer bedrijven besteden naast de productie ook de engineering van delen van projecten en machines uit. Het liefste aan één toeleverancier. Een toeleverancier zoals Heijco Machinebouw. Maar Heijco Machinebouw doet veel meer dan alleen plaatwerk. Ook voor andere vormen van constructiewerk, laswerkzaamheden en machinebouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Jarenlange fijne samenwerking met Heijco Machinebouw. Goede no-nonsens werkmentaliteit waar je op kunt bouwen.

Soeterbroek Engineering BV

Ik ben zeer te spreken over de samenwerking met Heijco Machinebouw. Ik heb een aantal rvs bordessen met kooiladders laten maken voor een bakkerij in Italië. Samenwerking in het voortraject was positief. Vanwege Italiaanse regelgeving had het nog wat voeten in aarde, voordat we tot het definitieve ontwerp zijn gekomen. Ook de kwaliteit en levering van de bordessen was dik in orde.

Marvu foodprocessing equipment

Prettig no nonsense bedrijf om mee samen te werken; flexibel en met een uitstekende kwaliteit. Voor het maken van dit ook nog functionerende kunstwerk, de “pollen monitor”, was de praktische input van Heijco en de 1:1 communicatie onontbeerlijk.

Butraco
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews