Voor al uw metaalbewerking regio Den Bosch

Steeds meer bedrijven besteden naast de productie ook de engineering van delen van projecten en machines uit. Het liefste aan één toeleverancier zodat de verantwoordelijkheid en controle op het proces overzichtelijk blijft. Heijco Machinebouw uit Schijndel is zo een toeleverancier.

Dus, bent u op zoek naar een gespecialiseerde toeleverancier op het gebied van metaalbewerking in de regio Den Bosch? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat onze mogelijkheden zijn, waar we in het proces ook moeten inhaken. Heijco is een one-stop-shop: vanaf de engineering tot en met de productie, onze professionele medewerkers staan altijd voor u klaar.

Machinebouw bedrijf regio Den Bosch? Heijco staat voor u klaar!

Bent u een bedrijf in de machinebouw in Den Bosch of omgeving en komt u handen tekort of bent u op zoek naar een specialist op het gebied van metaalbewerking? Dan biedt Heijco Machinebouw de oplossing. Inmiddels zijn wij al jarenlang actief als toeleverancier in de machinebouw en hebben we ons gespecialiseerd in een groot aantal onderdelen. Denk onder andere aan machine onderdelen, plaatbewerking en RVS lassen.

Ook wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd lasser in de regio Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres. Voor zowel het lassen van RVS als aluminium hebben wij de juiste apparatuur en de meest deskundige lassers in huis. Doordat wij uitsluitend RVS en aluminium bewerken, is er geen kans op contactcorrosie met staal tijdens onze werkzaamheden.

Hoge mate van efficiëntie

Wij kunnen u op het gebied van metaalbewerking en machinebouw in de regio Den Bosch een hoge mate van efficiëntie bieden. Dit komt door onze deskundigheid, jarenlange brede ervaring en vakkundige medewerkers. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Wij zijn inmiddels enkele jaren een erg tevreden klant. Met name de korte lijntjes, daadkracht en oog voor detail zijn kenmerkend voor Heijco. Problemen worden direct opgelost en er wordt voortdurend meegedacht over mogelijke verbeteringen richting de toekomst.

VGE International B.V.

Prettig no nonsense bedrijf om mee samen te werken; flexibel en met een uitstekende kwaliteit. Voor het maken van dit ook nog functionerende kunstwerk, de “pollen monitor”, was de praktische input van Heijco en de 1:1 communicatie onontbeerlijk.

Butraco

Heijco Machinebouw ken ik al 10 jaar als een fijne betrouwbare leverancier. Ze leveren topkwaliteit voor een nette prijs, communiceren helder en komen afspraken na. Omdat we vaak kleine series hebben werken we op basis van nacalculatie. Dit geeft aan hoeveel vertrouwen er is. Kortom: een aanrader!

Artidor Explosion Safety BV
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews