27 september 2023
Heijco zet een stap om te verduurzamen.

Heijco zet een stap om te verduurzamen.

We zijn verheugd om met jullie te delen dat we een grote stap zetten in de richting van duurzaamheid en milieubewustzijn. Als een bewijs van onze inzet voor een groenere toekomst, zijn we begonnen met het verduurzamen van ons bedrijfspand door de installatie van zonnepanelen en een warmtepomp. Deze stap zal niet alleen onze ecologische voetafdruk verminderen, maar ook bijdragen aan lagere energiekosten en een gezondere planeet voor de komende generaties.

– Zonnepanelen: Een zonovergoten bijdrage aan duurzaamheid

Onze daken worden dit jaar bedekt met zonnepanelen die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Door deze installatie kunnen we onze eigen schone energie opwekken en ons elektriciteitsverbruik verminderen. Dit betekent niet alleen minder afhankelijkheid van gas, maar ook een directe bijdrage aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Elke zonnestraal telt!

– Warmtepomp: Verwarmen en koelen,

Met trots introduceren we onze nieuwe warmtepomp, die ons bedrijfspand efficiënt zal verwarmen en koelen zonder de belasting van traditionele verwarmings- en koelsystemen. Door gebruik te maken van duurzame warmtebronnen, zoals de aarde en de lucht. En natuurlijk word de pomp aangesloten op onze nieuwe zonnepanelen!

Ander nieuws

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews