Voor al uw metaalbewerking regio Eindhoven

Metaalbewerking is een verzamelnaam van allerlei bewerkingen die wij doen. Denk bijvoorbeeld aan plaatbewerking, lassen, het vervaardigen van machine onderdelen en trappen en bordessen. En doordat wij uitsluitend rvs en aluminium bewerken, is er bij ons geen kans op contactcorrosie met staal. Door onze manier van werken bent u verzekerd van een kwalitatief en duurzaam product.

Bent u als bedrijf in de metaalbewerking en/of de machinebouw in de regio Eindhoven op zoek naar een professionele en betrouwbare toeleverancier? Dan bent u bij Heijco Machinebouw aan het juiste adres.

Ook voor rvs en aluminium bewerken en lassen

Heijco Machinebouw verzorgt alle voorkomende laswerkzaamheden en plaatbewerking in rvs en aluminium regio Eindhoven. Van hoge kwaliteit en, indien nodig, gecertificeerd. Doordat wij uitsluitend rvs en aluminium lassen bewerken, is er geen kans op contactcorrosie met staal tijdens onze werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat er geen roest kan en zal ontstaan op de door ons samengestelde producten.

Komt u handen tekort?

Bent u een bedrijf in de machinebouw of metaalbewerking in de regio Eindhoven en komt u handen tekort? Schakel Heijco Machinebouw in. Wij bieden u een hoge mate van efficiëntie, deskundigheid, jarenlange brede ervaring en professionele medewerkers. Al onze producten worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor zijn wij prima in staat om in te spelen op de wensen van onze klanten op het gebied van metaalbewerking en machinebouw.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf of project in de regio Eindhoven.

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Betrouwbare en flexibele leverancier met veel technische kennis in huis. Denkt en helpt mee in oplossingen. Gemoedelijk in omgang en altijd eerlijk! Levert kwaliteit en dit stralen ze ook uit.

Soeterbroek Engineering BV

Heijco Machinebouw is een bedrijf met een prima leverbetrouwbaarheid. Producten die geleverd worden, zijn gemaakt met goed vakmanschap, netjes en kwalitatief uitstekend. Onze ervaring is een net en fijn bedrijf om mee samen te werken. Team Heijco ga zo door……..

STM Machinebouw

Heijco Machinebouw ken ik al 10 jaar als een fijne betrouwbare leverancier. Ze leveren topkwaliteit voor een nette prijs, communiceren helder en komen afspraken na. Omdat we vaak kleine series hebben werken we op basis van nacalculatie. Dit geeft aan hoeveel vertrouwen er is. Kortom: een aanrader!

Artidor Explosion Safety BV
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews