Voor al uw metaalbewerking regio Eindhoven

Metaalbewerking is een verzamelnaam van allerlei bewerkingen die wij doen. Denk bijvoorbeeld aan plaatbewerking, lassen, het vervaardigen van machine onderdelen en trappen en bordessen. En doordat wij uitsluitend rvs en aluminium bewerken, is er bij ons geen kans op contactcorrosie met staal. Door onze manier van werken bent u verzekerd van een kwalitatief en duurzaam product.

Bent u als bedrijf in de metaalbewerking en/of de machinebouw in de regio Eindhoven op zoek naar een professionele en betrouwbare toeleverancier? Dan bent u bij Heijco Machinebouw aan het juiste adres.

Ook voor rvs en aluminium bewerken en lassen

Heijco Machinebouw verzorgt alle voorkomende laswerkzaamheden en plaatbewerking in rvs en aluminium regio Eindhoven. Van hoge kwaliteit en, indien nodig, gecertificeerd. Doordat wij uitsluitend rvs en aluminium lassen bewerken, is er geen kans op contactcorrosie met staal tijdens onze werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat er geen roest kan en zal ontstaan op de door ons samengestelde producten.

Komt u handen tekort?

Bent u een bedrijf in de machinebouw of metaalbewerking in de regio Eindhoven en komt u handen tekort? Schakel Heijco Machinebouw in. Wij bieden u een hoge mate van efficiëntie, deskundigheid, jarenlange brede ervaring en professionele medewerkers. Al onze producten worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor zijn wij prima in staat om in te spelen op de wensen van onze klanten op het gebied van metaalbewerking en machinebouw.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf of project in de regio Eindhoven.

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Heijco Machinebouw is een bedrijf met een prima leverbetrouwbaarheid. Producten die geleverd worden, zijn gemaakt met goed vakmanschap, netjes en kwalitatief uitstekend. Onze ervaring is een net en fijn bedrijf om mee samen te werken. Team Heijco ga zo door……..

STM Machinebouw

Acht jaar geleden gingen we op zoek naar een nieuwe betrouwbare partner. Vanaf het begin stond kwaliteit bij Paul en Bram hoog in het vaandel alsmede de levertijd. Inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar we een prettige samenwerking mee op hebben gebouwd.

Dumaco Oss

Wij werken nu al enkele jaren, tot volle tevredenheid samen met Heijco. Voor ons staan hoge kwaliteit en een open snelle communicatie hoog in het vaandel. Het is fijn om met vakmensen te werken, die mij aanvullen bij de productontwikkeling.

VGE International B.V.
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews