Voor al uw metaalbewerking regio Eindhoven

Metaalbewerking is een verzamelnaam van allerlei bewerkingen die wij doen. Denk bijvoorbeeld aan plaatbewerking, lassen, het vervaardigen van machine onderdelen en trappen en bordessen. En doordat wij uitsluitend rvs en aluminium bewerken, is er bij ons geen kans op contactcorrosie met staal. Door onze manier van werken bent u verzekerd van een kwalitatief en duurzaam product.

Bent u als bedrijf in de metaalbewerking en/of de machinebouw in de regio Eindhoven op zoek naar een professionele en betrouwbare toeleverancier? Dan bent u bij Heijco Machinebouw aan het juiste adres.

Ook voor rvs en aluminium bewerken en lassen

Heijco Machinebouw verzorgt alle voorkomende laswerkzaamheden en plaatbewerking in rvs en aluminium regio Eindhoven. Van hoge kwaliteit en, indien nodig, gecertificeerd. Doordat wij uitsluitend rvs en aluminium lassen bewerken, is er geen kans op contactcorrosie met staal tijdens onze werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat er geen roest kan en zal ontstaan op de door ons samengestelde producten.

Komt u handen tekort?

Bent u een bedrijf in de machinebouw of metaalbewerking in de regio Eindhoven en komt u handen tekort? Schakel Heijco Machinebouw in. Wij bieden u een hoge mate van efficiëntie, deskundigheid, jarenlange brede ervaring en professionele medewerkers. Al onze producten worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor zijn wij prima in staat om in te spelen op de wensen van onze klanten op het gebied van metaalbewerking en machinebouw.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf of project in de regio Eindhoven.

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Professioneel bedrijf met korte communicatielijnen. Heijco Machinebouw levert uitstekend laswerk en denkt mee in oplossingen. NJOJ werkt ruim 5 jaar heel prettig samen met Heijco, dat zegt eigenlijk al voldoende.

 

NJOJ Dutch Design BV

Wij zijn inmiddels enkele jaren een erg tevreden klant. Met name de korte lijntjes, daadkracht en oog voor detail zijn kenmerkend voor Heijco. Problemen worden direct opgelost en er wordt voortdurend meegedacht over mogelijke verbeteringen richting de toekomst.

VGE International B.V.

Heijco is een prettige club om mee samen te werken. Informele sfeer, met korte maar duidelijke communicatielijnen waar vakmanschap en levertijden hoog in het vaandel staan. Kortom een mooi bedrijf waar je goed mee kan overleggen en die oplossingsgericht meedenken.

VDL Systems
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews