De specialist in rvs lassen.

De specialist in rvs lassen.

Heijco Machinebouw is gespecialiseerd in rvs lassen. Ons rvs laswerk wordt voornamelijk toegepast voor het bouwen van machineonderdelen, plaatbewerking, constructies en machines in de voedingsmiddelenindustrie. Maar daarnaast zijn wij ook inzetbaar binnen andere branches en industrieën. 

Rvs lassen kan met behulp van verschillende technieken. Bij Heijco Machinebouw beschikken we over een werkplaats met Mig- en Tig-lasapparatuur. Voordat onze rvs lasser aan de slag gaat, wordt de opdracht uitvoerig met onze opdrachtgever besproken. Op deze manier weten wij precies wat u wilt en wat u belangrijk vindt, zodat wij hier optimaal op kunnen anticiperen.

Geen kans op contactcorrosie met staal

Doordat wij uitsluitend aluminium en roestvrijstaal lassen en bewerken, is er gedurende onze processen geen kans op contactcorrosie met staal. Dit houdt in dat wij kunnen garanderen dat er geen roest kan en zal ontstaan op de door ons samengestelde producten.

Door middel van de beste en nieuwste lasapparatuur weten wij een constante kwaliteit te waarborgen en efficiënt te werken.

Kies voor een rvs lasser, kies voor Heijco Machinebouw

Bent u op zoek naar een flexibele en efficiënte partner voor rvs lassen of andere vormen van metaalbewerking? Dan bent u bij Heijco Machinebouw aan het juiste adres. Wilt u meer informatie, bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u een specifieke opdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Acht jaar geleden gingen we op zoek naar een nieuwe betrouwbare partner. Vanaf het begin stond kwaliteit bij Paul en Bram hoog in het vaandel alsmede de levertijd. Inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar we een prettige samenwerking mee op hebben gebouwd.

Dumaco Oss

Professioneel bedrijf met korte communicatielijnen. Heijco Machinebouw levert uitstekend laswerk en denkt mee in oplossingen. NJOJ werkt ruim 5 jaar heel prettig samen met Heijco, dat zegt eigenlijk al voldoende.

 

NJOJ Dutch Design BV

Prettig no nonsense bedrijf om mee samen te werken; flexibel en met een uitstekende kwaliteit. Voor het maken van dit ook nog functionerende kunstwerk, de “pollen monitor”, was de praktische input van Heijco en de 1:1 communicatie onontbeerlijk.

Butraco
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews