De specialist in rvs lassen.

De specialist in rvs lassen.

Heijco Machinebouw is gespecialiseerd in rvs lassen. Ons rvs laswerk wordt voornamelijk toegepast voor het bouwen van machineonderdelen, plaatbewerking, constructies en machines in de voedingsmiddelenindustrie. Maar daarnaast zijn wij ook inzetbaar binnen andere branches en industrieën. 

Rvs lassen kan met behulp van verschillende technieken. Bij Heijco Machinebouw beschikken we over een werkplaats met Mig- en Tig-lasapparatuur. Voordat onze rvs lasser aan de slag gaat, wordt de opdracht uitvoerig met onze opdrachtgever besproken. Op deze manier weten wij precies wat u wilt en wat u belangrijk vindt, zodat wij hier optimaal op kunnen anticiperen.

Geen kans op contactcorrosie met staal

Doordat wij uitsluitend aluminium en roestvrijstaal lassen en bewerken, is er gedurende onze processen geen kans op contactcorrosie met staal. Dit houdt in dat wij kunnen garanderen dat er geen roest kan en zal ontstaan op de door ons samengestelde producten.

Door middel van de beste en nieuwste lasapparatuur weten wij een constante kwaliteit te waarborgen en efficiënt te werken.

Kies voor een rvs lasser, kies voor Heijco Machinebouw

Bent u op zoek naar een flexibele en efficiënte partner voor rvs lassen of andere vormen van metaalbewerking? Dan bent u bij Heijco Machinebouw aan het juiste adres. Wilt u meer informatie, bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u een specifieke opdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Ik ben zeer te spreken over de samenwerking met Heijco Machinebouw. Ik heb een aantal rvs bordessen met kooiladders laten maken voor een bakkerij in Italië. Samenwerking in het voortraject was positief. Vanwege Italiaanse regelgeving had het nog wat voeten in aarde, voordat we tot het definitieve ontwerp zijn gekomen. Ook de kwaliteit en levering van de bordessen was dik in orde.

Marvu foodprocessing equipment

Bij Heijco wordt van concept tot oplevering meegedacht over de oplossing waarvoor wij een machine ontwikkelen of de onderdelen die nodig zijn om een gebruikte machine weer aan de praat te helpen. Super!

VDZ Trading

Professioneel bedrijf met korte communicatielijnen. Heijco Machinebouw levert uitstekend laswerk en denkt mee in oplossingen. NJOJ werkt ruim 5 jaar heel prettig samen met Heijco, dat zegt eigenlijk al voldoende.

 

NJOJ Dutch Design BV
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews