De specialist in rvs lassen

De specialist in rvs lassen

Heijco Machinebouw is gespecialiseerd in rvs lassen. Ons rvs laswerk wordt voornamelijk toegepast voor het bouwen van machineonderdelen, plaatbewerking, constructies en machines in de voedingsmiddelenindustrie. Maar daarnaast zijn wij ook inzetbaar binnen andere branches en industrieën. 

Rvs lassen kan met behulp van verschillende technieken. Bij Heijco Machinebouw beschikken we over een werkplaats met Mig- en Tig-lasapparatuur. Voordat onze rvs lasser aan de slag gaat, wordt de opdracht uitvoerig met onze opdrachtgever besproken. Op deze manier weten wij precies wat u wilt en wat u belangrijk vindt, zodat wij hier optimaal op kunnen anticiperen.

Geen kans op contactcorrosie met staal

Doordat wij uitsluitend aluminium en roestvrijstaal lassen en bewerken, is er gedurende onze processen geen kans op contactcorrosie met staal. Dit houdt in dat wij kunnen garanderen dat er geen roest kan en zal ontstaan op de door ons samengestelde producten.

Door middel van de beste en nieuwste lasapparatuur weten wij een constante kwaliteit te waarborgen en efficiënt te werken.

Kies voor een rvs lasser, kies voor Heijco Machinebouw

Bent u op zoek naar een flexibele en efficiënte partner voor rvs lassen of andere vormen van metaalbewerking? Dan bent u bij Heijco Machinebouw aan het juiste adres. Wilt u meer informatie, bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u een specifieke opdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Marvu heeft kwaliteit hoog in het vaandel; Heijco is voor ons een flexibele en kundige partner voor het uitbesteden van rvs laswerkzaamheden in welke fase van het project dan ook. Van gezaagd aangeleverd tot volledig uit handen genomen. Daarnaast ontwerpen en leveren ze onze bordessen, geheel gecertificeerd, inclusief montage op locatie.

Marvu foodprocessing equipment

Heijco Machinebouw ken ik al 10 jaar als een fijne betrouwbare leverancier. Ze leveren topkwaliteit voor een nette prijs, communiceren helder en komen afspraken na. Omdat we vaak kleine series hebben werken we op basis van nacalculatie. Dit geeft aan hoeveel vertrouwen er is. Kortom: een aanrader!

Artidor Explosion Safety BV

Wij zijn inmiddels enkele jaren een erg tevreden klant. Met name de korte lijntjes, daadkracht en oog voor detail zijn kenmerkend voor Heijco. Problemen worden direct opgelost en er wordt voortdurend meegedacht over mogelijke verbeteringen richting de toekomst.

VGE International B.V.
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews