Voor al uw metaalbewerking regio Boxtel

Bent u op zoek naar de toeleverancier op het gebied van metaalbewerking in de regio Boxtel? Heijco Machinebouw biedt u een hoge mate van efficiëntie. Als bedrijf in de metaalbewerking streven wij ernaar om een goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen te leveren.

Steeds meer bedrijven besteden naast de productie ook de engineering van projecten en machines uit. Heijco Machinebouw is een one-stop-shop op het gebied van metaalbewerking. Wij vertellen u graag wat onze mogelijkheden zijn voor uw bedrijf in de regio Boxtel, waar we in het proces ook mogen inhaken.

Deskundig, ervaren en vakkundig

Op het gebied van metaalbewerking regio Boxtel kan Heijco Machinebouw u een hoge mate van efficiëntie bieden. Deskundigheid, een brede jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers staan bij ons centraal.

Van aluminium lassen en rvs bewerken tot trappen, bordessen en plaatbewerking: bij ons bent u aan het juiste adres. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en de beste (las)technieken in onze eigen werkplaats. Doordat wij uitsluitend rvs en aluminium bewerken, is er geen kans op contactcorrosie met staal tijdens onze werkzaamheden.

Metaalbewerking op maat

Al onze producten worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor zijn wij prima in staat om in te spelen op de wensen van onze klanten. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en de eventuele knelpunten op het gebied van metaalbewerking voor uw bedrijf of project in de regio Boxtel. Door deze manier van werken bent u verzekerd van een kwalitatief eindproduct dat zorgt voor vele jaren functionaliteit.

Heeft u een wens of idee en loopt u vast bij de metaalbewerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw ideeën en denken graag met u mee naar de beste oplossing. Indien gewenst, brengen wij een offerte op maat voor u uit.

 

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Wij zijn inmiddels enkele jaren een erg tevreden klant. Met name de korte lijntjes, daadkracht en oog voor detail zijn kenmerkend voor Heijco. Problemen worden direct opgelost en er wordt voortdurend meegedacht over mogelijke verbeteringen richting de toekomst.

VGE International B.V.

Prettig no nonsense bedrijf om mee samen te werken; flexibel en met een uitstekende kwaliteit. Voor het maken van dit ook nog functionerende kunstwerk, de “pollen monitor”, was de praktische input van Heijco en de 1:1 communicatie onontbeerlijk.

Butraco

Leverbetrouwbaarheid is in orde, communicatie is helder en duidelijk. Afwerking is zeer goed en Heijco Machinebouw is zeer flexibel.

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews