Voor al uw metaalbewerking regio Boxtel

Bent u op zoek naar de toeleverancier op het gebied van metaalbewerking in de regio Boxtel? Heijco Machinebouw biedt u een hoge mate van efficiëntie. Als bedrijf in de metaalbewerking streven wij ernaar om een goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen te leveren.

Steeds meer bedrijven besteden naast de productie ook de engineering van projecten en machines uit. Heijco Machinebouw is een one-stop-shop op het gebied van metaalbewerking. Wij vertellen u graag wat onze mogelijkheden zijn voor uw bedrijf in de regio Boxtel, waar we in het proces ook mogen inhaken.

Deskundig, ervaren en vakkundig

Op het gebied van metaalbewerking regio Boxtel kan Heijco Machinebouw u een hoge mate van efficiëntie bieden. Deskundigheid, een brede jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers staan bij ons centraal.

Van aluminium lassen en rvs bewerken tot trappen, bordessen en plaatbewerking: bij ons bent u aan het juiste adres. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en de beste (las)technieken in onze eigen werkplaats. Doordat wij uitsluitend rvs en aluminium bewerken, is er geen kans op contactcorrosie met staal tijdens onze werkzaamheden.

Metaalbewerking op maat

Al onze producten worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor zijn wij prima in staat om in te spelen op de wensen van onze klanten. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en de eventuele knelpunten op het gebied van metaalbewerking voor uw bedrijf of project in de regio Boxtel. Door deze manier van werken bent u verzekerd van een kwalitatief eindproduct dat zorgt voor vele jaren functionaliteit.

Heeft u een wens of idee en loopt u vast bij de metaalbewerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw ideeën en denken graag met u mee naar de beste oplossing. Indien gewenst, brengen wij een offerte op maat voor u uit.

 

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Betrouwbare en flexibele leverancier met veel technische kennis in huis. Denkt en helpt mee in oplossingen. Gemoedelijk in omgang en altijd eerlijk! Levert kwaliteit en dit stralen ze ook uit.

Soeterbroek Engineering BV

Marvu heeft kwaliteit hoog in het vaandel; Heijco is voor ons een flexibele en kundige partner voor het uitbesteden van rvs laswerkzaamheden in welke fase van het project dan ook. Van gezaagd aangeleverd tot volledig uit handen genomen. Daarnaast ontwerpen en leveren ze onze bordessen, geheel gecertificeerd, inclusief montage op locatie.

Marvu foodprocessing equipment

Heijco is een prettige club om mee samen te werken. Informele sfeer, met korte maar duidelijke communicatielijnen waar vakmanschap en levertijden hoog in het vaandel staan. Kortom een mooi bedrijf waar je goed mee kan overleggen en die oplossingsgericht meedenken.

VDL Systems
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews