Bordes stelling

Bordes met stelling op maat bij Heijco Machinebouw

Heijco Machinebouw is dé specialist in RVS en aluminium lassen, framebouw en plaatwerk. Onze deskundigheid, brede ervaring en goede communicatie maken ons de one-stop-shop voor uw metaalbewerkingsbedrijf. Wij begeleiden u van A tot Z: van de engineering tot en met de productie. Wij bieden als metaalbedrijf een hoge mate van efficiëntie met een goede leverbetrouwbaarheid. Omdat wij de meeste werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, garanderen wij u betrouwbare levertijden en een kwalitatief en duurzaam product. Bent u op zoek naar een bordes stelling op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Heijco Machinebouw maakt maatwerk! Onze medewerkers helpen u graag en voorzien u van een passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Op zoek naar een bordes met stelling? Zoek niet verder!

Bij Heijco Machinebouw zijn in de meeste gevallen de trappen en bordessen maatwerk. Wij laten veiligheid en bereikbaarheid verantwoord samenkomen in onze producten. Flexibiliteit en snel werken staan bij ons centraal, waarbij we uiteraard conform de gestelde normen werken en uitsluitend werk van hoge kwaliteit afleveren. Ons productieproces is aan verschillende controles en testen onderhevig om onze certificaten te behalen. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van goede én veilige bordessen en trappen voor in uw bedrijf, werkplaats of fabriekshal. Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een verrijdbare trap met bordes om bij de bovenste stelling te komen? Zoek dan niet verder! Heijco Machinebouw maakt het voor u.

Dé stelling met bordes op maat gemaakt

Als bedrijf in de metaalbewerking streven wij ernaar om de beste kwaliteit tegen de meest aantrekkelijke prijzen te leveren. Heijco Machinebouw biedt uitsluitend maatwerk. U kunt bij ons terecht voor framebouw, plaatwerk, aluminium lassen, RVS bewerken, plaatbewerking, trappen en bordessen en andere machineonderdelen. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Omdat wij uitsluitend met RVS en aluminium werken is er bij ons geen kans op contactcorrosie met staal gedurende onze processen. Dit betekent dat wij u garanderen dat er geen roest kan en zal ontstaan op de door ons samengestelde producten. Bent u op zoek naar een stelling met bordes voor in uw pand? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen een oplossing te vinden!

Heijco Machinebouw: de leverancier voor uw stelling met bordes

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Neem dan hier een kijkje: hier vindt u een greep uit eerdere projecten, projecten waar wij trots op zijn. De professionals van Heijco Machinebouw staan voor u klaar en leveren maatwerk. Voor een bordes stelling op maat zit u bij ons goed! Daarnaast doen wij ook allerlei bewerkingen, zoals plaatbewerking, lassen en het vervaardigen van machineonderdelen. Bent u als bedrijf in de metaalbewerking en/of machinebouw op zoek naar een professionele en betrouwbare toeleverancier? Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag!

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Leverbetrouwbaarheid is in orde, communicatie is helder en duidelijk. Afwerking is zeer goed en Heijco Machinebouw is zeer flexibel.

Heijco Machinebouw is een bedrijf met een prima leverbetrouwbaarheid. Producten die geleverd worden, zijn gemaakt met goed vakmanschap, netjes en kwalitatief uitstekend. Onze ervaring is een net en fijn bedrijf om mee samen te werken. Team Heijco ga zo door……..

STM Machinebouw

Prettig no nonsense bedrijf om mee samen te werken; flexibel en met een uitstekende kwaliteit. Voor het maken van dit ook nog functionerende kunstwerk, de “pollen monitor”, was de praktische input van Heijco en de 1:1 communicatie onontbeerlijk.

Butraco
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews