Machinebouw voedingsindustrie

Heijco Machinebouw: dé leverancier voor machinebouw in de voedingsindustrie

Deskundigheid, brede ervaring en meedenken met de klant: dat zijn punten die wij erg belangrijk vinden bij Heijco Machinebouw. Wij zijn specialist en RVS en aluminium lassen, framebouw en plaatwerk. Als one-stop-shop en toeleverancier voor bedrijven in de machinebouw en metaalbewerking staan wij graag voor u klaar. Steeds meer bedrijven besteden naast de productie ook de engineering uit, het liefst aan één toeleverancier. Dat zijn wij! Wij bieden u een hoge mate van efficiëntie, deskundigheid en ervaring en leveren uitsluitend kwalitatieve en duurzame producten. Ervaar het zelf en neem contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en komen tot een passende oplossing.

Op zoek naar een machinebouw bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie?

Heijco Machinebouw heeft professionele vakmensen die graag voor u klaar staan. Heeft u een bedrijf in de voedingsindustrie en bent u op zoek naar machines of onderdelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Machines die worden geproduceerd voor de voedingsindustrie moeten aan zeer specifieke eisen voldoen. Door onze brede kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij u passend maatwerk bieden. Heijco Machinebouw werkt conform de gestelde normen en levert uitsluitend werk van hoge kwaliteit af. Wij houden rekening met de HACCP en EHEDG normen, die in de voedingsmiddelen- en levensmiddelenindustrie van groot belang zijn. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij verzorgen uw machinebouw voor uw bedrijf in de voedingsindustrie

Machinebouw in de voedingsindustrie komt nauw en daarom is het belangrijk om maatwerk te leveren. Heijco Machinebouw levert kwalitatief en duurzaam werk en wij produceren vrijwel alle apparaten en onderdelen in eigen beheer. Wij zijn gespecialiseerd in rvs apparatenbouw voor de voedingsindustrie, maar we zijn ook organisaties en bedrijven in andere branches graag tot dienst. Doordat wij uitsluitend met RVS en aluminium werken, is er geen kans op contactcorrosie met staal tijdens onze processen en dit betekent dat wij u kunnen garanderen dat er een roest kan en zal ontstaan op de door ons samengestelde producten. Dit is voor uw bedrijf zeer belangrijk, aangezien uw bedrijf werkzaam is in de voedingsindustrie. Wilt u weten wat wij zoals produceren? Hier vindt u eerder door ons gerealiseerde projecten.

Deskundigheid en brede ervaring in machinebouw voor voedingsmiddelenindustrie

Transportsystemen, handlingsystemen, wegen, sorteren: Heijco Machinebouw is er voor uw machinebouw in de voedingsmiddelenindustrie. Door onze deskundigheid, brede ervaring en hoge mate van efficiëntie leveren wij uitsluitend kwalitatieve producten. Wij denken mee met u als klant en  bedenken samen een unieke oplossing voor uw vraagstuk. Wilt u meer informatie of bekijken wat de mogelijkheden zijn? Wij maken graag kennis met u en uw organisatie en staan klaar voor u met een deskundig advies. Kies voor een kwalitatieve en duurzame manier van machinebouw voor de voedingsindustrie, kies voor Heijco Machinebouw!

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Prettig no nonsense bedrijf om mee samen te werken; flexibel en met een uitstekende kwaliteit. Voor het maken van dit ook nog functionerende kunstwerk, de “pollen monitor”, was de praktische input van Heijco en de 1:1 communicatie onontbeerlijk.

Butraco

Wij werken nu al enkele jaren, tot volle tevredenheid samen met Heijco. Voor ons staan hoge kwaliteit en een open snelle communicatie hoog in het vaandel. Het is fijn om met vakmensen te werken, die mij aanvullen bij de productontwikkeling.

VGE International B.V.

Marvu heeft kwaliteit hoog in het vaandel; Heijco is voor ons een flexibele en kundige partner voor het uitbesteden van rvs laswerkzaamheden in welke fase van het project dan ook. Van gezaagd aangeleverd tot volledig uit handen genomen. Daarnaast ontwerpen en leveren ze onze bordessen, geheel gecertificeerd, inclusief montage op locatie.

Marvu foodprocessing equipment
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews