Bordes

Bordes

RVS bordes gebouwd door Heijco Machinebouw

Op zoek naar een RVS bordes? Dan bent u bij Heijco Machinebouw aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in RVS en aluminium lassen, framebouw en plaatwerk. Deskundigheid, een brede ervaring en een hoge mate van efficiëntie zorgen ervoor dat wij uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten leveren. Wij zijn dé one-stop-shop en toeleverancier voor bedrijven in de machinebouw en metaalbewerking. Van engineering tot en met de productie: wij begeleiden u van A tot Z. Communicatie met de klant vinden wij erg belangrijk en door goed naar uw wensen en ideeën te luisteren, vinden wij samen de passende oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Op zoek naar een bordes van RVS? Zoek niet verder!

  Heijco Machinebouw is kwalitatief en duurzaam. Wij richten ons onder andere op het leveren van frames, plaatwerk en onderdelen van apparaten. Wij produceren veel in eigen beheer en hierdoor kunnen onze professionals zeer efficiënt werken. Doordat wij enkel met aluminium en RVS werken, is er geen kans op contactcorrosie met staal tijdens onze processen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor bijvoorbeeld bordessen van RVS voor in uw bedrijf. Wij leveren maatwerk en bedenken een unieke oplossing voor uw vraagstuk. Alle door ons gefabriceerde bordessen en trappen zijn van RVS en worden geleverd met een CE-markering volgens de NEN1090. Uw prefab bordes door Heijco Machinebouw geproduceerd: altijd van hoge kwaliteit!

   

  Heijco Machinebouw maakt bordessen van RVS

  Veiligheid en bereikbaarheid zijn twee belangrijke standaarden in de machinebouw. Uw bordes van RVS moet aan bepaalde standaarden voldoen. Ons productieproces is aan verschillende controles en testen onderhevig om onze certificaten te behalen. Dit zorgt ervoor dat uw prefab bordes goed en veilig is voor in uw bedrijf, werkplaats of fabriekshal. Neem hier een kijkje voor onze eerder gerealiseerde projecten, zodat u een beeld krijgt van wat wij zoal produceren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag en voorzien u van passend advies.

  Hét prefeb bordes voor uw bedrijf!

  De meeste bordessen en trappen die wij bij Heijco Machinebouw maken, zijn maatwerk. Dagelijks werken onze vakmensen aan een goed product in onze mooie werkplaats. Wij zijn werkzaam in verschillende branches en industrieën door heel Nederland, van de voedingsmiddelenindustrie en de agrarische sector tot de farmacie. Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar een bordes van RVS, dan zit u bij Heijco Machinebouw goed. Wij bieden een hoge mate van efficiëntie, deskundigheid, jarenlange brede ervaring en professionele medewerkers. Lees hier reviews over ons bedrijf als u meer wilt weten over de ervaringen van anderen. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of meer weten over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

   

  Gerelateerde diensten

  Bij Heijco Machinebouw bieden wij een breed scala aan gerelateerde diensten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf optimaal kan profiteren van onze expertises. Ons ervaren team van technici en ontwerpers staat klaar om u te ondersteunen gedurende het gehele proces.

  Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews
  Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 13 reviews