Bordes rooster

Uw leverancier van een bordes rooster voor uw bedrijf

Heijco Machinebouw is dé toeleverancier voor uw metaalbewerkingsbedrijf in de machinebouw. Onze deskundigheid en brede ervaring maken ons de one-stop-shop voor uw bedrijf en wij begeleiden u van A tot Z. Leverbetrouwbaarheid, goede communicatie en meedenken met de klant zijn voor ons belangrijke punten. Steeds meer bedrijven besteden naast de productie ook de engineering uit en dat het liefst aan één leverancier. Heijco Machinebouw is zo’n toeleverancier: wij zijn uw partner! Wij bieden een hoge mate van efficiëntie door onze deskundigheid en brede ervaring als metaalbewerkingsbedrijf. Onze professionele vakmensen staan graag voor u klaar voor bijvoorbeeld het produceren van een bordesrooster op maat voor uw bedrijf! Ervaar het zelf en neem contact met ons op!

Rooster bordes gezocht? Zoek niet verder!

Jarenlang is Heijco Machinebouw actief in met name de voedingsmiddelenindustrie. In deze jaren hebben wij allerlei diverse grote en kleine projecten met goed resultaat afgerond. Inmiddels is Heijco Machinebouw uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van machineframes, plaatwerk, bordessen en aanverwanten voor verschillende branches. Ook voor een bordes rooster bent u bij ons aan het juiste adres! Van de engineering tot en met de productie staan onze vakmensen voor u klaar. Doordat wij alle bewerkingen in eigen huis uitvoeren, bent u verzekerd van betrouwbare en gegarandeerde levertijden. Dit geldt uiteraard voor zowel enkele stuks als kleine series en grote hoeveelheden. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien we u snel!

Heijco Machinebouw maakt uw bordesrooster op maat

In de machinebouw zijn veiligheid en bereikbaarheid twee belangrijke standaarden. Heijco Machinebouw laat deze twee verantwoord samenkomen middels bordessen, trappen, kooiladders etc. Alle door ons gefabriceerde bordessen en trappen zijn van RVS en worden geleverd met een CE-markering volgens de NEN1090. Een rooster voor uw bordes kan ook gerealiseerd worden door Heijco Machinebouw. Ons productieproces is aan verschillende controles en testen onderhevig om onze certificaten te behalen. Dit betekent dat u verzekerd bent van goede én veilige bordessen en trappen voor in uw bedrijf, werkplaats of fabriekshal. Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voorzien u van een passend advies.

Uw bordes rooster snel leverbaar bij Heijco Machinebouw

De bordessen en trappen die bij Heijco Machinebouw geproduceerd worden zijn in de meeste gevallen maatwerk. Door onze brede kennis en jarenlange ervaring kunnen wij naast bordessen en trappen veel meer voor u betekenen. Plaatbewerking, RVS laswerk, montage en constructiewerk zijn voor ons geen probleem! De meeste werkzaamheden worden in eigen beheer, in onze eigen werkplaats, uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij direct aan het werk en verliezen we de kwaliteit niet uit het oog. De professionals van Heijco Machinebouw staan graag voor u klaar met een passende oplossing voor uw bedrijf. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een bordesrooster op maat en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met Heijco Machinebouw en dan zien we u snel!

Ervaringen

Bent u als metaalbedrijf of als bedrijf in de machinebouw geïnteresseerd in de diensten van Heijco Machinebouw? Maar wilt u eerst meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan vooral verder. Wij adviseren u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Ik ben zeer te spreken over de samenwerking met Heijco Machinebouw. Ik heb een aantal rvs bordessen met kooiladders laten maken voor een bakkerij in Italië. Samenwerking in het voortraject was positief. Vanwege Italiaanse regelgeving had het nog wat voeten in aarde, voordat we tot het definitieve ontwerp zijn gekomen. Ook de kwaliteit en levering van de bordessen was dik in orde.

Marvu foodprocessing equipment

Wij zijn inmiddels enkele jaren een erg tevreden klant. Met name de korte lijntjes, daadkracht en oog voor detail zijn kenmerkend voor Heijco. Problemen worden direct opgelost en er wordt voortdurend meegedacht over mogelijke verbeteringen richting de toekomst.

VGE International B.V.

Al jaren is Heijco Machinebouw een vaste leverancier van (RVS) bordessen en framebouw. Een “uitvalsbasis” wanneer het aan eigen capaciteit ontbreekt. Kwaliteit en levertijd is dan voor ons het belangrijkste. Heijco stelt geen vragen, Heijco last. En dat naar volle tevredenheid.

Marvu machine- en apparatenbouw BV
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,6 op basis van 15 reviews